Tap for Bergsøy

Norborg/Brattvåg2 måtte nok ein gong gå poenglause av bana etter at Bergsøy til slutt vart for sterke. Magnus Otterlei gav heimelaget leiinga etter eit kvarters spel mot eit bortelag, som utan sine fremste offensive spelarar sleit med å finne rytma i Uggedalen. Norborg/BIL2 kunne dermed gå til pause med eittmålsleiing. Etter pause hadde gjestane eit trykk mot Norborg sitt mål og snudde kampen til 1-2 etter straffemål av Junior Tombini og mål etter corner av Trym Rekkedal. Det siste særs omdiskutert etter at ballen låg ein meter utanfor hjørnesparkfeltet då ballen vart slått inn i feltet. Norborg sine spelarar protesterte både før og etter corneren vart tatt, men til inga nytte. Bergsøy var det beste laget, men med litt marginar kunne heimelaget fått behaldt eit viktig poeng. Les meir..