Siger over Ravn

Norborg/BIL2 – Ravn 4-3 (0-1)
Treningskamp, Uggedal KGB, 18.03.2023

0-1 Thomas Bjørlykhaug (23)
1-1 Selvmål (63)
2-1 Magnus Otterlei (66)
3-1 Thomas Aarsund (70)
4-1 Magnus Otterlei (str. 75)
4-2 Matias Vatneødegård (81)
4-3 Nikolas Fjørtoft (str. 87)

Det var ingen velspilt kamp på Uggedal Stadion når Ravn var gjester på Uggedal Stadion. Et Norborg som aldri kom opp i gir, og Ravn som ville mest. I første omgang var Ravn det farligste laget og tvang frem to gode redninger av Ronald Olsen før en dødball sendte gjestene i ledelsen. Etter et par dueller lander ballen hos en Ravnspiller som fikk en enkel jobb med å sette inn en fortjent 1-0-ledelse.

Ravn yppet seg frempå flere ganger, mens Norborg hadde enkelte tilløp, men avsluttet omgangen med 0 skudd på mål.

2.omgang bar preg av at Norborg forsøkte å sette opp et gir, mens Ravn fortsatte å kriget godt, og gjorde jobben vanskelig for hjemmelaget. Magnus Otterlei og Adrian Korsedal var nær med å utligne, men ble stoppet på veien mot den klare målsjansen. Det løsnet endelig på et frispark. Thomas Aarsund slår inn og der stusser en Ravnspiller ballen i eget bur. Like etter forsøker Korsedal å heade mot mål, men treffer skulderen og får en strøken assist til Magnus Otterlei. På helvolley bresider Otterlei Norborg i ledelsen.

Plutselig går alt inn, for neste forsøk er et frispark fra om lag 18 meter, som Aarsund hamrer inn i korthjørnet. Nok en dødball skal settes i mål da Magnus Otterlei blir klipt alene med keeper. Straffen satt han selv sikkert i mål.

Siste femten fikk Ravn vann på mølla når Mathias Vatneødegaard banket et frispark fra distanse i nærmeste kryss, og straffespark satt av Nikolas Fjørtoft ble satt sikkert i mål.
En kamp med mye mål, men mye å jobbe med.

Ronald Olsen (Viktor Tomic) – Stian Klokk, Tor Abelseth, Elias Seth, Tobias Jensen (Lars Mikalsen, 75) – Adrian Andrukiewicz (Sverre Søvik, 60), Thomas Aarsund – Adrian Korsedal, Noah Klokk (Magnus Otterlei, 90), Magnus Otterlei (Oliver Gamlem) – Henrik Hurlen (Tobias Jensen 88).