Bortekamp mot Valder torsdag kl. 1830


Norborg/Brattvåg2 tek torsdag turen til Valdervoll for å møte 6. plasserte Valder. Norborg/BIL2 ligg poenget framføre, så det ligg an til ein jamn og spennande kamp på det nye kunstgrasdekket til Valder. Det vil bli offisiell opning av det nye kunstgraset og avspark vil bli tatt av Giske ordførar Harry Valderhaug. Det er for øvreg fri entre og gratis kaffe og vafler.

Norborg/BIL2 vil stille omtrent same tropp som ein har gjort i haust, men kan ønske Thomas Aarsund velkomen tilbake etter eit halvårleg opphald hos KIL/Hemne og Jesper Vos tilbake frå skade. Per Kristian Grytten Søvik og Siver Davik er ikkje med frå sist kamp.

Norborg har gått fem seriekampar utan tap for Valder. Vi må då tilbake til august 2013 for å finne sist tap. Vi håper dette held fram, men Valder er ei hard nøtt å slå i år. Dei er det einaste laget i 4. divisjon som ikkje har tapt ein heimekamp (4-3-0).

Norborg og Valder møttes for første gong i 2001 og har sidan spelt 19 kampar. Det har gitt 7 sigrar kvar og 5 uavgjorte.

Dommar: Jan Erik Bratteberg (Ørsta)
Assistentar: Anders Husøy (Valestrand) og Kim Svensson (Aksla)