Bortekamp mot Ellingsøy torsdag kl. 1830

Torsdag er det klart for eit nytt lokalderby for Norborg/Brattvåg2 når ein tek turen over Grytafjorden for å møte Ellingsøy. Det er faktisk 13 år sidan sist Norborg spelte seriekamp på Nes stadion. Den gong enda det med 8-1 siger til dei oransje. Norborg blir også favorittar denne gong, men Ellingsøy er gjerrige heime og har ikkje tapt ein heimekamp sidan mai.

Då laga møttes i vår vann Norborg 3-0, men dei to siste måla kom først i sluttminutta. Norborg sleit då med å få til god angrepsfotball mot det fysisk robuste laget frå Ellingsøy. Marius Hagen er gultrøyene sin toppscorar med 5 mål på 8 kampar. Han har ein småpen statistikk på 35 mål på 51 kampar dei siste fem sesongane. Elles ser vi at tidlegare Norborg-spelar Denis Sjåstad har spelt dei to siste kampane.

Norborg sparte spelarar som Tor Abelseth og Nikolai Jensen frå start i sist kamp grunna skader tidlegare i veka. Det er venta at begge desse er aktuelle frå start denne gong. Siver Davik og Lars Mikalsen var ikkje med sist, men er tilbake i troppen no og erstatter Thomas Aarsund og Vidar Nilsen Rogne.

Dommar: Daniel Refsnes (Herd)
Assistentar: Øyvind Kringstad (Valder) og Viktor Lillebø Rongve (SIF/Hessa)

Andre kampar:
Hovdebygda – Stranda
Vi trur det blir jamt, men at Hovdebygda til slutt er sterkast og knip sigeren mot tabellnaboen. H.

Langevåg – Guard
Langevåg må truleg vinne dei seks siste for å rykke opp. Guard bør vere ei enkel oppgåve. H.

Skodje – Herd2
Så lenge Skodje slepp å føre kampen så blir det poeng. U.

Sæbø – Blindheim
Dårleg fangst hittil for Blindheim på Søre Sunnmøre, men her blir det tre poeng. B.

Fjørtoft – Volda2 (laurdag).
Rutine mot ungdom. Poengdeling. U.