2-1 Magnus Austbø Seth
2-2 Kristoffer Søviknes
3-3 Kristoffer Søviknes

Laget: Ronald Søvik Olsen (Benjamin Rørhus, 46) – Lars Mikalsen, Anders Toven, Tor Abelseth, Anders Finnøy – Ole Johan Urke (Jonas Holmeset, 55), Gard Rogne, Kristoffer Søviknes, Vidar Nilsen Rogne –  Magnus Austbø Seth, Kristian Søviknes (Øyvind Sundnes, 67)

Midsund leia 2-0 dryge tjue minutt ut i kampen, men Norborg reduserte før pause etter eit flott angrep med ein-touch kombinasjoner, som vart avslutta av Magnus. Kristoffer utlikna midt i andre omgang då han sette Jonas sitt hjørnespark i mål via tverra. Midsund tok igjen leiinga før Krisstoffer flikka inn eit frispark til 3-3. Midsund var det førande laget i 1. omgang, medan Norborg skapte ein del i 2. omgang og hadde blant anna eit skot i stolpen, samt at Midsund sin sisteskanse gjorde ein del gode redningar. Alt i alt ei flott treningsøkt.

Dommer: Bjarte Steinsbu