Tamt av Norborg

Norborg/Brattvåg2 leverte ei trist framsyning på Skodje stadion torsdag kveld og tapte 3-1. Etter ein mållaus 1. omgang der Norborg var hakket best, fekk vi sjå ei heilt anna innstilling av Skodje sine spelarar etter pause. Heimelaget ville ha tre poeng, og trykte til i duellane mot eit puslete Norborg-lag. Eivind Erstad sette inn 1-0 på straffe fem minutt ut i 2. omgang før han dobla leiinga på ei heading etter corner tre minutt seinare. Per-Stian Alvestad gav spenning i kampen med si scoring tolv minutt før slutt. Skodje nytta dei åtte overtidsminutta best og auka leiinga til 3-1 då Leander Sortehaug heada inn eit frispark. Norborg mangla ein del rutinerte spelarar i denne kampen, men på papiret så stilte ein med eit lag som skulle ha levert langt betre enn det vi fekk sjå. Mange personlege feil, dårleg samhandling og svakt duellspel. Vinnarvilja må opp til neste kamp mot Langevåg.