Heimekamp mot Rollon onsdag kl. 1830

Onsdag kveld tek Norborg/Brattvåg2 imot Rollon på Uggedal stadion. Våre gutar har fått ein flott start på sesongen og er med i tetstriden når 5 runder er spelt. Rollon sin sesongstart har ikkje vore like velduftande. Til det har det blitt litt for mange poengdelingar for laget mange spådde som Bergsøy sin tøffaste utfordrar. Med berre 6 poeng så begynne laget frå Larsgården å få kniven på strupen. Likevel, vi reknar Rollon som den tøffaste nøtta å knekke i Uggedalen denne våren. Laget har mange rutinerte og gode spelarar som keeper Per Espen Thorsen, Anders Giske Hagen, Jonas Nordal og Daniel Gjerde. Det er berre eit tidsspørsmål før dei vaknar, men vi håper våre gutar kan gi dei eit lite mareritt før det skjer.

Norborg vil truleg stille med omtrent same mannskap som i sist kamp mot Emblem, men av dei som starta så vil Nikolai Jensen vere borte grunna jobb. Ruben Holmeset vil heller ikkje vere med, medan Magnus Jenssen risikerer å måtte stå over grunna skade. Kristoffer Søviknes vil vere tilgjengeleg etter å ha stått over grunna sjukdom sist.

Rollon er det laget Norborg har møtt flest gongar sidan tusenårsskiftet. Dei har også hatt eit godt tak på våre gutar og vi må tilbake til 2012 for å finne sist Norborg-siger. Totalt har laga møttest 22 gongar. Det har enda med 14 sigrar til Rollon, 5 til Norborg og 3 uavgjorte. Målskilnad 47-63.

Dommar: Martin Javier Solheim (Emblem)
Assistentar: Kristoffer Nevstad (Aksla) og Ole Petter Stenberg (Sunnylven)

Andre kampar:
Bergsøy – Emblem (onsdag) H
Larsnes/Gursken – SIF/Hessa (tor) H
Valder – Blindheim (tor) H
Hareid – Ørsta (fre) U
Hødd2 – Volda (mån) B