Eksamensutfordringar for Norborg

Fleire av Norborg/BIL2 sine spelarar har kome opp i muntleg eksamen på fredag og blir ikkje å sjå på Hovdebygda stadion torsdag kveld. Det er sjølvsagt ei skandale at eksamenslesing blir prioritert framfor 5. divisjonsfotball, men slik er dagens ungdom.

Magnus Austbø Seth, Nikolai Jensen, Vidar Nilsen Rogne og Tobias Vatle Faksvåg er oppteken med eksamen. André Larsen har reist på fjelltur, medan Jonas Holmeset har reist til syden. Tarjei Urkedal og Anders Toven prioriterer jobb. Per-Stian Alvestad og Gard Rogne er tilbake etter seine forfall sist. Gledeleg er det også å sjå Matias Vatneødegård tilbake i troppen for første gong sidan han var banens beste i 3-1 sigeren over Hareid i siste seriekamp i fjor. Så er det duka for to andre overraskingar. Trenarteamet Kristian Søviknes og Øyvind Sundnes har nemleg tatt med seg sjølve i 15-mannstroppen.

Likevel, Norborg stiller med både ein god 11-ar og ein god benk. Det må også til når ein skal ut i ein vanskeleg bortekamp mot Hovdebygda. Eit lag som scorar mykje mål og er gode heime.

Dommar: Ole Petter Stenberg (Sunnylven)
Assistentar: Bjørn Bakkom (Ørsta) og Dagfinn Tjervåg (Hasundgot)