Vestnes Varfjell – Norborg/BIL2 3-4 (1-1)

1-3 Thomas Aarsund (56)
2-3 (67)
3-3 (80)
3-4 Robert Dulgheru (82)

I bitende kulde møtte Norborg/BIL2, Vestnes/Varfjell borte til den årlige treningskampen. Norborg viste bedre takter enn mot Midsund på siste tredjedel, og forbedret det defensive. Norborg var best og nærmest 1-0 med stolpetreff og gode muligheter, men Vestnes tok ledelsen. N/B2 fortsatte å spille seg ut, og med en god 30-meters boksåpnerpasning fra Abelseth til Jensen, var Vestnes åpnet, og fra distanse satt Jensen inn 1-1. Begge lag hadde gode sjanser ut omgangen, men 1-1 ble pauseresultatet.

2.omgang startet med gjennombruddshissighet fra de oransje, som resulterte i at Adrian Korsedal kom foran sin forsvarer og ble taklet av keeperen. Det ble straffespark, som Aarsund satt i mål. Ikke lenge etter forsøker Oliver Gamlem å spille gjennom Korsedal, men ballen går via en Vestnesspiller, tilbake til Thomas Aarsund som satt på turboen, og alene med keeper chippet han den elegant i mål. Vestnes kom tilbake med et prosjektil fra distanse, og en kollektiv feil av Norborg som ga en god gjenvinningsmulighet, som de utnyttet. Kort tid etter utligningen ble en velspilt kontring avsluttet av Robert Dulgheru i lengste hjørnet.

Årets første seier, men det viktigste at spillet var oppmuntrende etter en fryktelig 2.omgang på Midsund. Flere minutt i beltet på flere og fin økt for begge lag.

Laget: Viktor Tomic (Ronald Olsen, 45) – Stian Klokk, Tor Abelseth (Elias Seth, 45), Anders Toven, Tobias Jensen – Thomas Aarsund, Adrian Andrukiewicz – Adrian Korsedal (Robert Dulgheru, 75), Oliver Gamlem (Tor Abelseth, 60), Robert Dulgheru (Lars Mikalsen, 60) – Henrik Hurlen