Skodje – Norborg 6-3

Skodje – Norborg 6-3 (3-0)
Damer 7-ar, Skodje grus, 27.04.10

Norborg sitt damelag måtte se seg slått 6-3 borte mot Skodje. Oransjetrøyene slet veldig med banen og lå under 6-0 mot et effektivt hjemmelag før en våknet. Anette Vegsund (2) og Ingrid Engeseth scoret målene.

Kampen var ganske jamnspillt, men Skodje hadde en mye mer effektiv sjanseutnyttelse og ledet noe flatterende 3-0 til pause.
Norborg var innstillt på at vi skulle ta igjen dette i andre omgang ved å være mer fysiske i duellene og flytte laget lenger opp på banen. Det tok likevel litt tid før oppskriften virket og Skodje ledet 6-0 når det gjenstod 15 min. Da var det som om Norborg plutselig skiftet gir og satte inn et massivt press som resulterte i 3 mål på 10 min. Hadde kampen vart 15 min til så hadde vi nok klart 3 mål til.
Damelaget er forøvrig et ganske nytt lag og vi må nok være tolmodig til spillerene kjenner hverandre før vi får den rette flyten. I går stillte vi med 7 nye spillere og 7 som har spillt samme tidligere. Dette viser at rekruteringen går rett vei og at vi kan ha et storlag i vente om et par år!