Herd Damer – Norborg 1-2

Herd Damer – Norborg 1-2 (0-0)
Damer 7-ar, 06.10.2010

1-1 Camilla Vatne
1-2 Kristina Lausund

Norborg gav alt for å vinne i dag og tolmodighet og god moral sørget for 1-2 seier på Herd si nye kunstgrasbane.

1. omgang var ganske jamn, men starta med et stort Norborg press med flere store sjanser til oransjetrøyene. Likevel gikk laga til pause med 0-0, et ganske uvanlig pauseresultat i 7-er fotball.

2. omgang startet som første omgang sluttet med spilletjagende frem og tilbake og sjanser til begge lag. Etter ca 15 min fikk Herd et overlappende løp på sin høyre flanke og et knallhardt skudd gikk inn ved første stolpe. Norborg holdt likevel oppe humøret og fortsatte presset, mens Herd la seg litt bakpå og ville satse på kontringer. Etter ca 10 min endte det i et flott Norborg angrep og en fin avslutning av Camilla Vatne som gikk rett i nota. I motsetning til Herd fortsatte Norborg spillet sitt og hadde flere store sjanser. Ca 5 min etter første scoring satte Kristina Lausund inn målet som avgjorde sluttresultatet. Begge målene kom fra nye Norborg spillere av året, det er kjekt at samspillet nå beynner å fungere skikkelig bra. Etter dette var Norborg oppe med flere målsjanser og kunne økt ledelsen. Det defensive arbeidet var likevel flott og det var ingen 100% sjanser til Herd etter målsjansen.

Alt-i-alt var dette en fin opplevelse for laget som slo Serielederen. Norborg har i serien i år tatt 4 poeng mot Herd Damer og kan være godt fornøyd med det ettersom de ligger an til vinne serien.