5-1 (63)
6-1 (71)
7-1 (74)
7-2 Camilla Krogethagen (85)

Norborg tok ledelsen mot Stranda i dagens damekamp. Men i løpet av siste kvarteret i første omgang snudde heimelaget kampen i sin favør.

Norborg åpna kampen best med gode sjanser og godt spel. Men avslutningane stod ikkje i stil. Julianne hadde to kjempesjansar, men lukkast ikkje. Den eine på corner fra Camilla, som enda like over. Den andre på skudd som endar i corner.

10 minutter ut i omgangen får også Kine ein sjanse, men skyt rett på keeper. Julianne fortsetter, men skudd endar like utanfor. Etter 18 minutter lukkast det endelig for Norborg. Linda snappar ballen på midten, fører opp, gir framover til Camilla som skyt kontant – stang inn. Og fortjent Norborg-leiing. Norborg fortsetter presset og Kine sentrer fram til Camilla, som igjen treff stanga, men denne gang retur til keeper.

Stranda tar over
Etter ein halvtimes spel kjem Stranda sterkt tilbake. Først med ein halvsjans, deretter utligning, 1-1 ut av ingenting. Rot i forsvaret til Norborg fører til at Stranda snappar, og lobbar fint over keeper. Stranda øyner håpet, og scorer 2 kjappe på 5 min. like før pause. Begge måla etter gjennomspel i forsvaret.

Enveiskøyring
Stranda tek fullstendig over i andre omgang, og Norborg damene begynner å bli frustrert. Det gjer det ikkje bedre at dommeren har ein svak kamp. Stranda løyser, speler seg fram, men skudd endar utanfor. Dei fortsetter med å vinne utspelet, skyt i nettveggen. Nærmaste Norborg kjem i starten er når Kine fører opp på midten og legg ut på kant, men innlegget når ikkje fram. Etter eit kvarter skjer det mykje; Stranda får til fleire angrep, eit skudd går i tverleggar, ned på streken og ut. Så får Stranda to mål på to minutter, begge kjem etter at Stranda angrepet spring fra forsvaret til Norborg. Det roer seg litt, og Anette får to halv sjanser før Stranda får seg eit billig mål etter halvspelt omgang. 6-1.

Så kjem ein situasjon der Julianne blir meid ned, å alle vil ha frispark, men dommer later som ikkje å sjå de, og Stranda kan lett putte til 7-1, mens Norborg krangler med dommeren. Dette tenner damene, og vi får sjå meir aggresivitet. Dette fører laget lenger opp på bana og skaper sjanser. Først er det Linda som får ein sjans, men skuddet blir enkelt for ei god Stranda målvakt. Like etter er det Camilla som får fyrt av, men også den redder keeper.

I det 40 minutt får endeleg Norborg mål igjen. Camilla dribler seg fri og får skikkelig drag på skuddet som suser til høgre for keeper og i mål. Med det så dabber kampen ut.

Laget: Terese, Anette, Inger Ann, Julianne, Linda S., Kine, Camilla K., Henriette, Anne Marte, Lena