Norborg – Herd Damer 3-3

Norborg – Herd Damer 3-3
Damer 7-er, Uggedal stadion, 17.08.2010

1-1 Anette Vegsund
2-2 Ingrid Engeset
3-3 Anette Vegsund

Damelaget tok et sterkt hjemmepoeng mot serielederen i høstsesongens første kamp i dag.

Alt låg til rette for en trivelig fotballkamp på grasbana i Uggedalen når Dame 7-er laget i dag tok imot serieleder Herd Dame. Temperaturen var fin, grasbana nydelig og et tosiffret antall tilskuere fikk kose seg i sola.

Kampen startet med høyt tempo og det bølget frem og tilbake til det 18. minutt hvor Herd, på et noe heldig gjennomspill, scoret det første målet. Norborg ga absolutt ikke opp etter dette og etter et fint kontringsangrep med flotte støtteløp av vingene drog Anette seg fri og satte inn et fint skudd rett i nota. Omgangen fortsatte på samme måte med gode angrepsmuligheter begge veier. Herd var nærmest mål før pause med en suser i stanga.

Andre omgang var ikke gammel før Herd lurte Norborgforsvaret og satte inn 1-2 på et hardt skudd fra kloss hold. Norborg svarte igjen ganske kjapt på en korner. Den ble lagt fint tilbake til Ingrid på backen som ladda kanonen og traff helt i hjørnet fra ca 15 meters hold. Mens Norborg satset videre offensivt for å få vinnermålet åpnet vi forsvaret litt mer for Herd som etter litt frem og tilbake satte inn 2-3. Omgangen gikk nå mot slutten og den varme sommerkvelden tappet kreftene ut av Norborglaget, MEN igjen viste damen sin psykiske styrke. Igjen var det et godt angrep av Norborg hvor Anette fikk avsluttet med et hardt skudd som gikk mellom bena på Herd-keeperen og til 3-3. Selv med veldig slitne spillere og et massivt Herd-press holdt Norborg unna og kunne ta med ett poeng fra første seriekamp.

Det ser ut til å bli en bra fotballhøst for DAME 7-ar!

Fanclub

Fanclub

Av: Gisle Andersen