Skodje – Norborg 14-3

Skodje – Norborg 14-3 (9-1)
Seriekamp damer, Skodje stadion 25.05.03

9-1 Camilla Krogsethagen (41)
9-2 Camilla Krogsethagen (51)
9-3 Camilla Krogsethagen (60)

Norborgdamene tapte klart for Skodje på laurdag. Kanskje må trenarane begynne å skjerpe inn holdningane til laget, då mange vart observert i lite hellige situasjoner dagen før kamp.

Skodje har eit par-tre meget gode spelarar som er veldig teknisk gode med ball. Det var ei av dei som kom seg rundt på kanten på dei fire av fem første måla.Alle dei måla kom før det hadde gått 10 min. Det tok mykje av pusten til Norborgdamene. Men det heile roa seg når vi fekk satt frimerke på venstrevingen til Skodje. Etter det fekk vi tetta bakover. Vi fekk da nokre bra angrep framover, men med svake avslutninger. Blant anna hadde Julianne en dobbelsjanse aleine med keeper. Skaut begge gangane, men skudd enda på keeper. Camilla K. braut ballen høgt oppe, og avslutta med eit skudd utanfor.Vi hadde ei periode på 15-20 min. der vi hang godt nede. Så rann det inn 3 mål imot oss før pause.Men vi fekk et “trøstemål” rett før pause.Kamilla G. slo langt opp til Camilla K, som vendte opp og skuat hardt i mål. Ei veldig fin scoring.

Betring – men ikkje nok
I andre omgang bestemte vi oss for at vi skulle gå hardt ut og vise at vi kunne spele fotball vi også. Etter 6 minutter spelte Linda S. gjennom til til Camilla K., som kjempa inn vår andre scoring. Vi leda 1-0 andre omg. Så kom det to store sjanser til der Linda S. var igjennom, og ein der Camilla K. la inn på bakerste til Linda H. Men Linda fekk ikkje kontroll over ballen. 15 minutter ut i omgangen kom vår andre scoring. Linda H. førte opp på venstre sida, og la inn til Camilla K. som putta lett i mål. 2-0 i 2. omg. Bra så langt.18 min. ut i 2 omg. kom Skodje på ei kontring og scora. Etter dette har Skodje kontroll på kampen. Skodje får sleppe lett til eit par gangar, og scorer. Vi fekk også to sjølvmål på slutten. Men alt i alt var det ein god kamp av Norborg. Det blei mykje springing etter ball og mellom spelarane på eit godt samspelt Skodjelag.

Banens beste var 3-målsscorer Camilla Krogsethagen. Også skryt til hardtarbeidende Linda S. på midten.