Comeback-gutta sørga for siger!

Det var “gamlekara” som sørga for måla då Norborg/Brattvåg2 vann 3-0 over Ellingsøy på Uggedal stadion torsdag kveld. Elling Mikal Kalvø, André Larsen og Kjell Terje Brusdal har alle gjort comeback på A-laget i år, og samtlege markerte seg i kveld med mål. Brusdal fekk sette inn 3-0 målet på straffe og avslutta dermed si måltørke på 193 A-kampar for Norborg. Vertane tok leiinga før to minutt var spelt då Elling Mikal Kalvø fekk tuppa ballen opp i nettaket etter ein corner. Norborg pressa på det neste kvarteret og kom seg til nokre gode sjansar utan resultat. Kampen gjekk so inn i ei blindgate med svak fotball frå begge lag. Norborg hadde god kontroll defensivt, men burde skapt meir offensivt. Minuttet før ordinær tid roa André Larsen nervane då han runda keeper og sette ballen i tomt mål. På overtid vart Ruben Holmeset felt av keeper og kaptein Brusdal fekk sette inn sitt første mål i den oransje trøya.