Nyheiter

5. divisjon runde 10

Torsdag og fredag spelast den 10. runda i 5. divisjon med to spennande toppoppgjer. Ein på torsdag mellom Norborg/BIL2 og Stranda, og ein på fredag då Blindheim og Langevåg barkar saman. Vi har sett litt på runda.
Les meir

Bli med i vår tippekonkurranse!

Tippekonkurranse Norborg/BIL2 - Stranda!
Svar på spørsmåla under og få sjansen til å vinne premie! Svarfrist: 21. juni kl. 17.

Toppkampen mot Stranda med nytt tidspunkt!


Toppkampen mellom Norborg/BIL2 og Stranda torsdag 21. juni er utsatt med 45 minutt grunna vitnemålsutdeling på Haram Vidaregåande skule. Nytt tidspunkt er kl. 1915 på Uggedal stadion. Vi takkar Stranda for velviljen.

Solid siger i Hovdebygda

Norborg/Brattvåg2 leverte ein solid bortekamp mot Hovdebygda og vann 3-0 etter to mål av Per-Stian Alvestad og eitt av Jesper Vos. Heimelaget overraska med å vere eit særs spelande lag, men vart effektivt stoppa når dei nærma seg Norborg sin 16 meter. Norborg hadde god kontroll defensivt og var effektive på kontringar i ein relativt sjansefattig kamp. På biletet ser vi Magnus Jenssen, som hadde målgjevande, og Per-Stian Alvestad, som scora to mål.
Les meir..

Eksamensutfordringar for Norborg

Fleire av Norborg/BIL2 sine spelarar har kome opp i muntleg eksamen på fredag og blir ikkje å sjå på Hovdebygda stadion torsdag kveld. Det er sjølvsagt ei skandale at eksamenslesing blir prioritert framfor 5. divisjonsfotball, men slik er dagens ungdom.

Magnus Austbø Seth, Nikolai Jensen, Vidar Nilsen Rogne og Tobias Vatle Faksvåg er oppteken med eksamen. André Larsen har reist på fjelltur, medan Jonas Holmeset har reist til syden. Tarjei Urkedal og Anders Toven prioriterer jobb. Per-Stian Alvestad og Gard Rogne er tilbake etter seine forfall sist. Gledeleg er det også å sjå Matias Vatneødegård tilbake i troppen for første gong sidan han var banens beste i 3-1 sigeren over Hareid i siste seriekamp i fjor. Så er det duka for to andre overraskingar. Trenarteamet Kristian Søviknes og Øyvind Sundnes har nemleg tatt med seg sjølve i 15-mannstroppen.

Likevel, Norborg stiller med både ein god 11-ar og ein god benk. Det må også til når ein skal ut i ein vanskeleg bortekamp mot Hovdebygda. Eit lag som scorar mykje mål og er gode heime.

Dommar: Ole Petter Stenberg (Sunnylven)
Assistentar: Bjørn Bakkom (Ørsta) og Dagfinn Tjervåg (Hasundgot)

G19: Rakna mot Spjelkavik

Spjelkavik – Norborg/Brattvåg/Harøy 6-2 (1-0)
G19 1. divisjon, Spjelkavik KGB, 11.06.2018

1-0 Jens Dybdal (3)
2-0 Kristian Tennfjord Engås (47)
2-1 Magnus Austbø Seth (49)
2-2 Markus Sønderland Hurlen (58)
3-2 Kristian Grande (65)
4-2 Erik Florvaag (73)
5-2 Kristian Grande (77)
6-2 Hajrs Salih (86)

Då Markus Hurlen utlikna til 2-2 ein halvtime før slutt, var det få som trudde det skulle bli stortap for dei anleiinga gule frå Haram. Men Spjelkavik sette inn ein skikkeleg sluttspurt og scora fire i løpet av dei siste tjuefem. Les meir

5. divisjon runde 9

Vårsesongen nærmar seg slutten, og det som lenge var ein jamn divisjon, har no verkeleg slått sprekker. Blindheim har stukke frå i front, seks lag ligg temmeleg tett i kampen om 2. plassen, medan det har skilt seg ut fem lag i botnen. To av dei ventar framleis på sin første siger. Vi trur begge botnlaga kan ta sin første siger denne runda, som spelast torsdag.
Les meir

Norborg drog i land tre poeng

Norborg/Brattvåg2 tok ein viktig 3-2 siger over Langevåg på Uggedal stadion torsdag kveld. Heimelaget var best før pause og kunne gå til pause med 3-1 leiing etter at Langevåg scora først. Etter kvila fekk vi sjå ein rotete omgang der Langevåg var hakket best. Etter ei tidleg redusering verka Norborg å ha kontroll defensivt, men i løpet av sluttminutta var gjestane nær utlikning ved tre høve. Heldigvis fekk keeper og forsvar rydda unna så poenga vart verande i Uggedalen. Magnus Austbø Seth (2) og Elling Mikal Kalvø scora Norborg sine mål.
Les meir.. 


Instagram

  • Knoll&Tott var i storform på topp i kveld. @magnusjesus assisterte, medan @per_sti4n skåra to mål. I forkant av dette satt @jespezz inn en hyler i vinkelen. Dermed reiste vi heim med 3-0 siger over Hovdebygda etter en kollektiv sterk opptreden.

#oneteam #seier #5div #flyvende hollender #bortebane #artigkamplæll

Følg oss!

5. divisjon

PosKlubbP
1Blindheim24
2Norborg/BIL219
3Stranda17
4Langevåg15
5Skodje15
6Volda214
7Hovdebygda13
8Ellingsøy11
9Guard7
10Herd27
11Sæbø6
12Fjørtoft3

Sponsorar: