Nyheiter

Treningskampar 2019

Norborg har avtalt følgjande treningskampar:

Torsdag 24. januar kl. 19 Fjørtoft (h)
Onsdag 30. januar kl. 1915 Harøy (b)
Tysdag 12. februar kl. 19 Skodje (b)
Torsdag 14. februar kl. 19 Blindheim (h)
Torsdag 21. februar kl. 19 Aksla (h)
Torsdag 7. mars kl. 19 Emblem (h)
Fredag 15. mars kl. 1830 Åndalsnes (b)
Torsdag 28. mars kl. 19 Tomrefjord (h)
Torsdag 4. april kl. 19 Vestnes Varfjell (b)
Torsdag 11. april kl. 1830 Stranda (h)

4. divisjon: Opnar heime mot Larsnes/Gursken

Norborg/Brattvåg2 opnar heime mot Larsnes/Gursken fredag 26. april før ein tek turen til Blindheim veka etter. Torsdag 16. mai blir det heimekamp mot Valder. Siste kamp før ferien er borte mot Hareid 5. juli, medan haustsesongen tek til 16. august. Siste seriekamp er 25. oktober. Bortsett frå 16. mai runda så er alle kampane sett opp på fredagar. Endringar kan kome på terminlistemøtet.

Heile terminlista finn du her.

 

Kjøp av andelsbrev i Norborg Fleirbukshall


Hei alle i Norborgland!

Finansieringsmodellen for hallen begynner å forme seg og som nevnt under informasjonsmøtet 12. November så inviterer vi no privatpersonar til å bidra til finansiering gjennom andelsbrev. Dette blir då i staden for ei større auke i vassavgift for Vestre Haram Vasslag, som tidlegare framlagt, og vi håpar at alle ser denne fantastiske moglegheita og bidreg. Ein andel kostar 1000,- og ein kan sjølvsagt kjøpe fleire andelar. Dersom ein mot formodning ikkje klarar å realisere hallen, så vil anderlsbreva bli tilbakebetalt i si heilheit. Alle som bidreg vil få eit synleg bevis gjennom sitt personlege andelsbrev.

Sjå pdf-fil nedanfor for korleis du kan kjøpe andelsbrev (fyll ut side 2 og send til randi@nomia.no):

Andelsbrev

Mvh.

Komiteen for Norborg Fleirbrukshall.

Sporty jenter på utflukt


Frå venstre: Anna, Kornelia, Lisha, Dina, Sofie, Sienna, Lykke og Clara.

Norborg J7 hadde i går kveld ei alternativ treningsøkt med tur til “Pensjonisten”. Jentene starta nede i bygda og hadde ein spennande tur gjennom skogen med lys og lykt opp til benken der det vart ei kort drikke-/matpause, samt nyte den vakre utsikta over Søvika. Dette er alle jentene i 2. klasse ved Søvik skule, men det er ikkje alle som spelar fotball.  – Vi prøver å finne på kjekke aktivitetar gjennom vinteren i lag i håp om at alle vil fortsette komande sesong, og at vi kanskje får med oss dei siste jentene på fotball også. Når skøyteisen kjem på Gamlem har vi planar om ein tur dit, og kanskje ein tur på langrenn i løpet av vinteren, seie lagleiar Christina.

Skovdahl ny trenar i Brattvåg

Brattvåg si heimeside melder i dag at dei har tilsett René Skovdahl som ny hovudtrenar for 2019 og 2020. Skovdahl er 48 år og utdanna UEFA PRO-license trenar. Han er sønn av Ebbe Skovdahl, som har fire mesterskap med Brøndby, og søskenbarn med verdsstjernene Michael og Brian Laudrup. Han var i fjor trenar for 1. divisjonslaget Roskilde, og har tidlegare blant anna vore assistenttrener for Ole Gunnar Solskjær i Molde og Cardiff.


Instagram

  • Kaffitørst???? Vi har fortsatt rundt 20 kopper igjen. Ta kontakt med @lenatoven om du vil ha årets råeste kopp.

#kaffeavtale #circlek

Følg oss!

5. divisjon

PosKlubbP
1Norborg/BIL254
2Blindheim49
3Langevåg44
4Skodje35
5Stranda31
6Hovdebygda30
7Volda230
8Herd229
9Ellingsøy24
10Guard20
11Fjørtoft18
12Sæbø13

Sponsorar: